Erhvervs løsninger der arbejder for din virksomhed

 

Tid er penge, sådan er det for alle ehvervsdrivende, om du står i spidsen for et mindre fima, en større organsation eller måske en kommune så skal din sikringsløsning være driftsikker og nem at bruge.

 

De-Electronic Adgangskontrol
Kreative løsninger

For hele tiden at være på forkant med markedet er en af vores kernekompetencer udvikling af nye løsninger der passer specielt til vores kunders unikke behov.

For eksempel udkørselskontrol med strejkode på bon, følgeseddel eller som pinkode.

Låsesmede

Mekaniske og elektroniske løsninger indenfor låse og adgangskontrol.

Vi er certificeret DORMAKABA servicecenter. DORMAKABA er verdens største producent af låse og nøgler og vinder hurtigt frem i Danmark. Vi er lagerførende med både DORMAKABA og RUKO til omgående levering i hele Danmark.  

Adgangskontrol

Adgangskontrol med kort, chip, kode, biometri eller andet. Vi er Danmarks største leverandør af SSI adgangskontrol der anvendes af store firmaer som bl.a. Tulip, Bygningsstyrelsen samt regioner og kommuner.  

Vi er også en af hovedleverandørene af DORMAKABA adgangskontroller der bl.a. benyttes af forsvaret.

Video overvågning

Vi har meget stor ekspertise inden for overvågning og finder altid den rigtige løsning udfra kundens behov og budget.

Vi leverer og installerer både Ip, HD-SDI, og analog kamera løsninger alt efter behov. Vi har haft stor succes med opgradering af kunders eksisterende løsninger hvor vi som hovedregel kan genbruge hele den eksisterende kabling, og derved i mange tilfælde spare op til 50% af slutprisen.

  • Wix Facebook page

Navervej 12 - 7000 Fredericia - telefon 76 20 00 28- De@de-electronic.dkCVR - 37340596